dinsdag 12 februari 2013

Antwoorden op technische vragen van raadsleden voor extra vergadering stadsdeelcommissie Oost, dinsdag 12 februari 2013

Alvorens een stadsdeelcommissie vergadering worden commissie- en raadsleden in de gelegenheid gesteld om technische vragen te stellen. Deze mogelijkheid wordt geboden om ervoor te zorgen dat de vragen niet zoveel tijd in beslag nemen tijdens de vergadering zelf, en het debat kan gaan over de kernzaken en de hoofdlijnen, en niet over technische details. U vindt de vragen en de antwoorden van de gemeente hier.

Daarnaast is er ook een uitgebreide analyse geweest van alternatieve locaties als Wegener/Zuiderval en Cromhoffpark/Wethouder beverstraat d.d. Augustus 2011. U vindt analyse en conclusies hier.

Als laatste heeft de gemeente ook nogmaals de conclusie m.b.t. de sanering van het DCW terrein. Gekozen is hier om functioneel te saneren met minimale kosten. U vindt het advies hier.

3 opmerkingen:

 1. Helaas is overal wel een antwoord voor te bedenken, waarom niet de twee islamitische verenigingen met de op hemelsbrede afstand van 2 km liggende moskee op het Patmos samenvoegen.
  De totale geloofs overtuiging word overal minder, geen Katholieke en of Protestante voetbalclubs en scholen zo ook allerlei geloofs gerelateerde verenigingen die voor een ieder toegankelijk zijn en allerlei parochie huizen niet meer gebruikt worden. Waarom dan nu een Islamitische cultureel centrum?

  Anoniem

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom een cultureel centrum er bij? Ik vermoed omdat er op een cultureel centrum subsidie valt te behalen en wij als niet-islamisten dus toch weer gaan mee betalen.

   Verwijderen
 2. Pathmos is een marokkaanse moskee, wij hebben het hier over een Turks Cultureel Centrum inclusief een moskee.
  Kunnen jullie de Protestantse en de Katholieke kerk ook samenvoegen?
  Neem aan dat jullie antwoord hierop "Nee" is waardoor het geen nut heeft om hier verder over te praten.

  Cultureel centrum en subsidies? Wat is dit nu weer voor bullshit, huidige moskeeƫn hebben nu ook een Jongerenvereniging en damesvereniging. Er wordt ook huiswerkbegeleiding gegeven aan onze leden en de kinderen ervan. Degenen die hier in hun prive tijd aan mee bijdragen zijn allemaal vrijwilligers die hier geen cent aan verdienen. Het huidige probleem is het ruimtegebrek en het gebouw wat zeer oud is. Wij willen juist verhuizen naar een omgeving waarin we al onze huidige werkzaamheden makkelijker kunnen uitvoeren en NIET om subsidies te vangen want dat krijgen we niet. Wij staan overeind door alle bijdragen van onze eigen leden en giften van binnen/buitenland.
  Als je hier meer informatie over wilt dan moet je maar is een keer langsgaan aan de Atjehstraat of de Ledeboerstraat en niet hier onzin gaan vertellen zonder dat je het allemaal hebt uitgezocht.

  BeantwoordenVerwijderen