donderdag 14 februari 2013

Oproep aan bezoekers website...

Geachte bezoekers van onze website,

Ondanks dat het een website voor de gehele Kuipersdijk betreft, domineert de moskee momenteel de berichtgeving op deze website. De sterke toename aan pageviews geeft aan hoe zeer dit specifieke onderwerp leeft, zowel bij voorstanders als tegenstanders.

De toename aan pageviews gaat ook gepaard met de toename aan reacties, die veelal anoniem worden gedaan. Dit is op zich prima, want het biedt een podium naar voor- en tegenstanders. Zolang dit maar op een constructieve manier gebeurt. Zodra het leidt tot ongefundeerde beschuldigen of, erger nog, discriminerende opmerkingen, zal er actie worden ondernomen. Dit zal zeker niet worden getolereerd.

Bij melding van discriminerende reacties zullen de betreffende reacties direct worden verwijderd. In het ergste geval zal de mogelijkheid tot het geven van überhaupt anoniem commentaar worden afgesloten.

Daarom een oproep aan u allen: "Laat elkaar in de waarde". Aan elke verhaal zitten twee kanten. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar probeer het wel op een nette en constructieve manier te ventileren.

Alvast vriendelijk bedankt,
contact@kuipersdijk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten