maandag 16 december 2013

Verslag overleg werkgroep Kuipersdijk - Bouwcommissie Moskee

1 juli 2013 is er overleg geweest tussen de werkgroep Kuipersdijk en de bouwcommissie van de te bouwen moskee. U kunt het officiële verslag hier lezen.

In het verslag wordt melding gemaakt van het presenteren van kaders tijdens de stadsdeel commissie vergadering van 10 december 2013 en dat er een nieuwe vergadering zal zijn tussen de werkgroep en de bouwcommissie op 8 oktober 2013. Beide datums zijn niet gehaald.

Het overleg tussen de werkgroep en de bouwcommissie is wel op 21 November geweest. Daar is nog geen officieel verslag van gemaakt. Tijdens deze vergadering is er geen nieuwe informatie verstrekt anders dan de mededeling dat men in de finale selectieronde is aangekomen voor een architect. Zij hebben aangegeven te verwachten in de eerst volgende stadsdeel commissie vergadering van 2014 (18 februari 2013) een presentatie te kunnen geven van de kaders en eventuele initiële schetsen van de te bouwen moskee.

1 opmerking:

  1. G.Epema. Bewoner kuipersdijk.17 december 2013 om 22:26

    Geachte bewoners commissie, Van div.onofficiele kanten werd beweerd dat de bouw commissie al drie architecten had waaruit gekozen zou worden.Het bevreemd de bewoners dan ook dat ze niet eerder van deze stappen op de hoogte gebracht zijn.Het stukje in de vanavond verschenen wijkkrant slaat dan ook nergens op.Commissie let op Uw taak zodat de nodige stappen kunnen worden ondernomen.

    BeantwoordenVerwijderen