zaterdag 8 februari 2014

Bericht uit Tubantia: 'Kuipersdijk - Komst van Hornbach moment voor verkeersonderzoek’

Tubantia heeft vandaag een artikel gewijd aan de komst van de Hornbach vestiging aan de Kuipersdijk vanuit het perspectief van de bewoners. Het volledige artikel vindt u hier.

De werkgroep Kuipersdijk heeft hierin haar vrees geuit voor de toename van de verkeersdrukte op de Kuipersdijk, met name nu er naast de huidige geplande uitbreidingen van activiteiten rondom de Kuipersdijk (zie ook 'Bericht uit Tubantia: Kuipersdijk steeds drukker') er ook nog een ontsluiting van de Hornbach op de Kuipersdijk is gepland. 

De werkgroep geeft aan dat de komst van Hornbach h èt moment is voor het verkeersonderzoek, welke reeds is toegezegd richting de bewoners.

1 opmerking:

 1. Geachte heer, mevrouw,

  Vanuit het landelijk opererende Initiatief Overbewinkeling, verbaasden wij ons ten zeerste over de keuze voor een Hornbach op deze locatie. Wat ons betreft past een megabouwmarkt niet op een locatie waar zoveel mensen in de buurt wonen, die wel degelijk last zullen krijgen van de toenemende verkeersdrukte. Ik zou graag met u in contact komen. U kunt mij bereiken via info@overbewinkeling.nl.

  Ik kijk uit naar uw reactie,

  Met vriendelijke groet,

  Initiatief Overbewinkeling

  BeantwoordenVerwijderen