woensdag 19 februari 2014

Werkgroep Kuipersdijk in TVEnschedeFM inzake mogelijke komst Hornbach

Marc Teutelink van de werkgroep Kuipersdijk heeft afgelopen maandag d.d. 17 februari 2014 de omwonenden van de Kuipersdijk vertegenwoordigd in een uitzending van TVEnschedeFM inzake de mogelijke komst van Hornbach. In deze uitzending kwamen verder ook Laurens van Lier (PvdA) en Maxim van Luttikhuizen (SP) aan het woord.

Tijdens deze uitzending is er uitgebreid gesproken over de eventuele effecten die de komst van Hornbach zal hebben op de Kuipersdijk, met name gezien het feit dat er minimaal twee ontsluitingen (eventueel ook nog een derde op een later tijdstip) op de Kuipersdijk staan gepland. 

Er werd erkend dat de omwonenden van de Kuipersdijk de afgelopen jaren veel voor hun kiezen hebben gehad: het budgetcentrum, de moskee, KFC en de McDonalds, maar ook de nieuwe derde ingang van de van Heek parkeergarage. Dit alles heeft tot extra verkeersdrukte op de Kuipersdijk gezorgd. 

De aanwezige fracties PvdA en SP gaven aan dat het bij de komst van een dergelijk grootschalig initiatief noodzakelijk is om bewoners er bij te betrokken en gaven aan ook voorstander te zijn van een uitgebreid verkeersonderzoek op de Kuipersdijk.
1 opmerking:

  1. De ontsluiting aan de kuipersdijk voor fietsers en lopende bezoekers van de moskee zie ik als een foutieve,nl de parkeer overlast zal alleen maar toenemen.

    BeantwoordenVerwijderen