vrijdag 22 januari 2016

Bijeenkomst in Enschede over oproep tot gebed moskee druk bezocht

Gisteravond hebben ruim 150 omwonenden de informatiebijeenkomst bezocht die werd georganiseerd door de werkgroep Kuipersdijk.

Deze avond werd gehouden in aanloop naar de test van de oproep tot gebed, die aanstaande zaterdag wordt gehouden. Tijdens deze avond werden de omwonenden geïnformeerd over de status tot nu toe en werd het proces met betrekking tot de oproep tot gebed test uiteengezet. Omwonenden konden hun mening ventileren en vragen stellen.

De werkgroep was verheugd door de zeer hoge opkomst. De opkomst was zodanig groot dat het speeltuingebouw al snel te klein bleek. Naast de 150 omwonenden die binnen een plek hebben kunnen bemachtigen, waren er ook veel omwonenden vanwege gebrek aan ruimte niet in staat om de bijeenkomst bij te wonen. 

Speciaal voor hen is besloten de bijeenkomst aanstaande zaterdag 23 januari om 10:00 's morgens, voorafgaand aan de proef van het oproep tot gebed, nogmaals te houden.

De werkgroep biedt hiervoor hun verontschuldigingen aan en hoopt deze mensen morgenvroeg alsnog te kunnen verwelkomen. Daarnaast wil zij nogmaals benadrukken dat het van groot belang is om zaterdag de oproep tot gebed test bij te komen wonen en de reactiekaarten in te vullen.

4 opmerkingen:

  1. Compliment voor de bijeenkomst ! jullie hebben zelfs de krant gehaald, jammer dat dat artikel zomaar verwijderd werd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is de ' oproep tot gebed' in het nederlands?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is de ' oproep tot gebed' in het nederlands?

    BeantwoordenVerwijderen